Telerik Academy Ninja
От край време се каня да си направя собствен блог, но все отлагах, до момента, в който не станах част от общността, наречена Telerik Academy.

За Академията научих съвсем случайно, докато търсех уроци по програмиране на PHP. Преди няколко години бях намерила подходящи, но те се провеждаха в Пловдив всяка седмица. Доста обмислях варианта дали да не патувам всяка седмица от Варна до там, само и само, за да мога да ги посещавам. Изглеждаше непосилна задача и се отказах, но не се отказах да търся уроци, тъй като имам неутоломото желание да се развивам все повече и повече в областта на информационните технологии.

И така след няколко месеца попаднах на сайта на Telerik Academy, където беше обявено, че новата учебна година стартира през есента на 2012г. Зарадвах се!
Още повече и като започнах да гледам видео уроците от Училищната Академия.
Казах си: “Прекалено е хубаво, за да е истина!”. Но, мечтите се сбъдват, стига да не се откажеш да си търсиш!

И така няколко месеца по-късно, вече бях част от Академията, и започнах да се обучавам.
Изключително много се радвам, че има фирми като Telerik в България, които дават възможност на младите хора да се обучават, и то безплатно.
С времето все повече започнах да оценявам качествените и истинските неща. Ето защо, се радвам на всяка инициатива организирана от тези млади и умни хора, екипът на обучаващите в Академията.
Едно огромно БЛАГОДАРЯ за това, че ви има!

В настоящия блог ще качвам статии свързани с обучението ми в Академията – домашни, задания и др., както и материали свързани с хобитата ми – фотография, спорт, коли, програмиране и др.

Надявам се да бъда полезна и на други хора, жадни за знания!

Успех на всички,
Нели Тодорова

Share